We hebben veel ervaring met het uitleveren van een totaalinrichting voor kantoor en praktijk. Te denken valt aan bijvoorbeeld om wachtruimten, spreekkamers, behandelkamers en gemeenschappelijke ruimten. We werken vaak in opdracht van huisartsen, tandartsen, dierenartsen en para-medische beroepen, maar we ontwerpen ook graag uw nieuwe woonkamer. We luisteren naar uw wensen en werken vervolgens uw idee├źn graag uit tot een uniek interieur dat volledig bij uw smaak past.

Vanzelfsprekend denken we ook graag actief met u mee: op basis van onze jarenlange ervaring kunnen we vaak praktische tips meegeven aan het concept. Het gaat dan bijvoorbeeld om de plaatsing van het meubilair, om extra uitschuifbare werkbladen, om een doorgeefluik tussen twee ruimtes, om lades voor uw instrumentarium of om uitsparingen waaronder afvalcontainers verborgen gaan.

Binnen het door u gekozen totaalconcept zorgen we voor een professionele uitstraling die volledig past bij uw beroep. Bij ons kunt u inspiratie opdoen.

Maak vrijblijvend een afspraak

Bekijk enkele van onze projecten